Σεμιναριο Αργεντινικου Tango 2015

Σεμινάριο ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO @ ΧοροΔιάσταση

με το Maestro Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο


Μυηθείτε στα μυστικά του ΑργεντίνικουTangoμέσα απόταχύρυθμα κυλιόμενα 2μηνα σεμινάρια, με τοMaestroΚωνσταντίνο Δημητρακόπουλο.

Το Εργαστήρι ΧορούΧοροδιάσταση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία του με τοMaestroΚωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, δάσκαλο, χορευτήκαι ιδρυτή των σχολών χορού ΑργεντίνικουTango «TangoQuerido»

Τα Σεμινάρια

Τα Σεμινάρια βασίζονται σε ταχύρυθμη μέθοδο εκμάθησης, με στόχο την ενσωμάτωση τηςτεχνικής  που απαιτεί το ΑργεντίνικοTangο, έτσι ώστε  να αποκτήσετε το ιδιαίτερο στιλ του  αισθαντικού και διαχρονικού αυτού παραδοσιακού χορού.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε Milongas (βραδιές χορού με ΑργεντίνικοTango) για πρακτική εξάσκηση και διασκέδαση!

Στο τέλος κάθε κύκλου σεμιναρίου θα απονέμονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το 1ο δίμηνο σεμινάριο [1 Φεβρουαρίου –22 Μαρτίου]θα περιλαμβάνει:

  1. Ασκήσεις μουσικότητας  πρώτου επιπέδου
  2. Τεχνική γυναικών και ανδρών πρώτου επιπέδου
  3. ΒηματολόγιοTango Salon (beginners-intermediate level)

Διάρκεια: 1 Φεβρουαρίου – 22 Μαρτίου

Ημέρα: Κυριακή

Ώρα: 18.00 - 20.00

Κόστος:**ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ** 90 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: Έως Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

O MaestrodeTango

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος είναι δάσκαλος και χορευτήςΑργεντίνικουTango, με 26 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Είναι κάτοχος MasterparaMaestrosσε όλες τις κατηγορίες Tangoαπό το Υπουργείο Πολιτισμού του BuenosAires, έναν τίτλο που δεν κατέχει κανείς άλλος στην Ελλάδα. H συμμετοχή του Κωνσταντίνου σε πολλά φεστιβάλ στο εξωτερικό, καθώς και η αναπτυγμένη τεχνική του και ο ιδιαίτερος τρόπος διδασκαλίας του, τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο αναγνωρισμένους δασκάλους ΑργεντίνικουTangoστην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Βοσπόρου 62, Καλογρέζα, Νέα Ιωνία

(10’ από το σταθμό ΗΣΑΠ του Ν. Ηρακλείου)

Τηλ. 210-2710079, 6947-901451

xorodiastasi@gmail.com

FB Events